ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

#граСумиполія

15.09.2019

У 2019 році педагоги Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю спільно з громадською організацією «Молодіжна педагогічна спілка» працювали за завданнями освітнього проекту «Я розповім тобі про Суми» за фінансової підтримки відділу у справах молоді та спорту Сумської міської ради.

Проект має на меті пробудити інтерес дітей та їх батьків до основних віх історичного розвитку нашого міста через ігрові методики та активні форми роботи з дітьми.

Серед проектних заходів слід відзначити пішохідні та оглядові екскурсії «Суми – місто над Пслом», що проводилися впродовж березня та травня для дітей різних вікових категорій.

У межах проекту педагогами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було розроблено та видано настільну гру «Сумиполія».

12 вересня за сприяння Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ім. Д.Турбіна відбулася презентація гри «Сумиполія» для вчителів історії закладів освіти міста Суми.

Гра «Сумиполія» є краєзнавчо-економічною настільною грою, освітня мета якої полягає у формуванні у вихованців пізнавальної активності в процесі ігрової діяльності.

Гру розраховано на дітей середнього та старшого шкільного віку, а також широкого кола осіб, зацікавлених у вивченні історії міста Суми.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 7?

^Вгору