ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Командний Чемпіонат України зі спортивного орієнтування

13.05.2015

З 8 по11 травня 2015 року вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у Командному Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, що відбувся біля с. Грунівка Краснопільського району Сумської області.

Команда у складі Сердюка Юрія, Пугач Марії та Лисянської Дар’ї вибороли золото в естафеті в групі mіх 18.

Команда у складі Купиро Катерини, Біцака Юрія, Лук’янова Олексія та Богатир Олени посіли ІІ місце в групі mіх 14.

У трьохетапній естафеті у групі Ч-14команда, у складі якої були Біцак Юрій та Лук’янов Олексій, посіла ІІІ місце, а в групі Ч-16 команда, у складі якої був Сердюк Юрій, – І місце.

У особистому заліку Сердюк Юрій зайняв І місце в спринті. За результатами трьох днів Чемпіонату вихованець гуртка «Спортивне орієнтування» (керівник Троян Н.Г.) ввійшов до складу юнацької збірної України зі спортивного орієнтування і буде брати участь у Чемпіонаті Європи, що відбудеться в Румунії у червні 2015 року.

За результатами змагань Лук’янова Валерія, Пугач Марія та Лисянська Дар’я виконали норматив кандидата в майстри спорту України.

У Командному Чемпіонаті брали участь і керівники гуртків «Спортивне орієнтування». Пугач М.І. тричі виборював титул Чемпіона, Троян Н.Г. зайняла ІІ місце у естафеті, Зикова Л.І. – ІІІ місце.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 2.

^Вгору