ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЛУНАЄ «СПІВОГРАЙ»

21.03.2024

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, популяризації національної сучасної української пісні, розвитку національної культури шляхом підтримки дитячої та юнацької творчості в березні 2024 року в закладах освіти області пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «художне виконавство» – «Співограй».

До участі у заході долучилися вокальні колективи за основним і вищим рівнями виконавської майстерності у номінаціях «Сучасний вокал», «Академічний вокал».

На тепер до оргкомітету ІІ етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» активно надходять матеріали переможців І етапу фестивалю.

За хештегом #Співограй_2024 на тепер можна переглянути конкурсні виступи дитячих вокальних колективів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Буринської, Роменської, Шосткинської міських рад, Дубов'язівської Недригайлівської селищних рад, Садівської, Синівської сільських рад, комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Робота триває. А наприкінці березня журі оприлюднить оцінки обласного етапу фестивалю.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 1.

^Вгору