ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа народних ремесел

19.05.2015

У Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася підсумкова сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Декоративно-художній розпис та ліплення з солоного тіста» для вихованців позашкільних навчальних закладів області.

Вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти-малої академії наук, Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Лебединського міського центру позашкільної освіти, Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва пройшли курс навчання, оволоділи технікою виготовлення пласких і об’ємних форм з солоного тіста та оздоблення їх розписом.

Лекційні та практичні заняття провела керівник гуртка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, майстер з декоративно-художнього розпису та роботи з солоним тістом Дубина Наталія Анатоліївна.

Слухачі школи успішно захистили свої творчі доробки, презентували виставку авторських робіт, обмінювалися набутим досвідом, ділилися творчими планами.За підсумками навчання в школі посвідчення про позашкільну освіту отримали 35 юних майстрів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 4.

^Вгору