ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З АВТОМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

06.04.2024

6 квітня 2024 року на базі Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді Сумської міської ради відбулися обласні змагання з автомодельного спорту (трасові моделі), в якому взяли участь 15 юних автомоделістів.

З вітальним словом до учасників заходу та гостей звернулись заступник Міністра освіти і науки України Денис Курбатов, який також представляє і обласний осередок Федерації автомодельного спорту, завідувач науково-технічного відділу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сергій Статівка, побажавши командам перемоги, а усім присутнім – приємних вражень та емоцій. Суддя змагань, керівник гуртка Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді Сумської міської ради Сергій Лощонов довів до відома учасників програму змагань, порядок стартів, дотримання техніки безпеки.

Під час змагань вихованці автомодельних гуртків мали можливість не тільки проявити знання та практичні навички, здобуті під час занять, а й відчути смак спортивної перемоги. Спортсмени змагались у класах моделей – «RETRO» та «G-12st».

За підсумками змагань кращих результатів досягли вихованці Сумського міського Центру науково-технічної творчості молоді у складі Лободи Назара та Ігнатенка Михайла, посівши перше командне місце. Інші результати змагань можна переглянути за посиланням

Вітаємо наших переможців, юних спортсменів-автомоделістів та керівників команд! Бажаємо нових успіхів!

Дякуємо Збройним Силам України за захист і можливість проводити змагання!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 5.

^Вгору