ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перший освітній інтенсив «Упевнений старт» Програми «Молода генерація Сумщини на 2023-2024 роки»

23.02.2024

Сучасно, актуально, драйвово відбувся перший освітній інтенсив у межах Програми «Молода генерація Сумщини на 2023-2027 роки», який було проведено у дистанційному форматі з 1 до 20 лютого 2024 року для обдарованих здобувачів освіти 7-8 класів.

Учасниками інтесиву стали понад 700 розумних, допитливих й талановитих дітей регіону. Щиро дякуємо учасникам Програми за активність під час інтерактивних лекцій, позитивні відгуки й коментарі, зворотній зв’язок й виконання творчих завдань, а педагогам закладів освіти – за забезпечення участі здобувачів освіти у заході.

Слова вдячності команді тьюторів за пізнавальні, цікаві інтерактивні лекції. Учасники Програми мали змогу дізнатися про унікальність Сумщини, можливості сучасної освіти, цікаві факти про науки, важливість володіння українською й іноземними мовами, цифровими і м’якими навичками для успішного навчання й соціалізації.

Запрошуємо педагогів закладів освіти Сумщини долучитися у межах Програми до подальшої неймовірно захопливої освітньої діяльності з талановитими й мотивованими представниками молодої генерації Сумщини.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 7.

^Вгору