ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Тренінг для освітян

20.01.2024

«Модель психологічної стійкості громад: обізнаність і підтримка» під таким гаслом 16 січня 2024 року відбувся тренінг для педагогів комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Захід проведено у межах Проєкту «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Сумській області» за сприяння ГО «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» та підтримки Міжнародної організації з міграції.

Під час тренінгу учасники обговорили особливості та потреби здобувачів освіти та їх батьків у контексті психологічної підтримки, познайомилися з основними правилами, ознаками, емоційними сигналами та потребами надання першої психологічної допомоги населенню. Навчилися ефективно комунікувати та надавати підтримку у стресових ситуаціях. Засвоїли основні техніки та методики надання першої психологічної допомоги, а ще познайомилися з ефективними вправами для зниження стресу, підвищення стресостійкості та розвитку ресурсів, розуміючи, що психологічна підтримка учасників освітнього процесу - це інвестиція в їхнє ментальне благополуччя та подальший успіх; підготовка молодого покоління до викликів майбутнього.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 9?

^Вгору