ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту

24.07.2017

19-23 липня 2017 року у місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту (секція «М» - швидкісні радіокеровані моделі з електродвигунами), організовані Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Глухівським міським центром позашкільної освіти.

Для участі в заході до міста Глухів завітали одинадцять команд з різних регіонів України: Волинської, Полтавської, Сумської, Житомирської, Херсонської, Харківської, Черкаської областей та міст Суми, Києва, Малина, всього на змагання прибуло 39 учасників.

Програмою заходу передбачено змагання у класах моделей: індивідуальна та командна першість у класах моделей: F3-E, F1-E, ECO-mini expert, ECO-expert, ECO-mini team; індивідуальна першість у класах моделей: mini MONO, mini HYDRO.

Команду Сумської області представляли вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти (Устінов Олег, Борщ Дмитро, Туман Кирило, Науменко Іван, Васильєв Владислав) під керівництвом Грудини Миколи Михайловича.

Впевнену перемогу та кубок змагань з судномодельного спорту здобула команда Полтавської області;

на другому місці – команда Сумської області;

третє місце посіла команда з міста Кременчуг Полтавської області.

Учасники команди Сумської області в особистій першості стали переможцями та призерами в таких класах:

- ЕСО ехреrt (юніори): Устінов Олег – I місце; Борщ Дмитро – II місце;

- F3-E (юніори): Устінов Олег – III місце;

- ЕСО team mini (юніори): Устінов Олег, Борщ Дмитро – I місце.

Усіх переможців змагань було нагороджено дипломами Українського державного центру позашкільної освіти та медалями, а команди-переможниці - дипломами і кубками.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з судномодельного спорту та бажаємо всім учасникам нових перемог та вдалих стартів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 8.

^Вгору