ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Здоровим бути здорово!»

16.02.2018

Під таким гаслом працюють педагоги у гуманітарно - оздоровчому відділі. Розпочався «Тиждень здоров’я», до якого і вихованці, і керівники гуртків активно готувалися: виготовляли стіннівки, вчили вірші, прислів’я та загадки про здоров’я.  

Вихованці гуртка «Ми працьовиті» (керівники Гаврилова І.Р.,   Левченко Л.І., Оліфірєнко І.В.) в межах Тижня здоров’я долучилися до реалізації проекту «Здоров’я – HEALTH» і впевнені, що:

Хто здоровий, той сміється,

Все йому в житті вдається.

Він долає всі вершини –

Це ж чудово для людини.

А на занятті гуртка «З умінням і фантазією» (керівник Москаленко Н.А.) ще раз пройшли стежинами здоров’я, у класі виготовляли поробки, а потім провели веселу фізкультхвилинку на свіжому повітрі.

«Ми всі веселі, непохмурі, любим спорт і фізкультуру», - стверджують гуртківці творчого об’єднання «Казковий світ» (керівник Лебідь В.М.). На заняттях герої улюблених казок і мультфільмів проводять з дітьми фізкультхвилинки  та заохочують усіх до активного відпочинку та здорового способу життя.

Під час проведення Тижня здоров’я  у гуманітарно-оздоровчому відділі у зразковому вокальному ансамблі «Глорія» (керівник Лисак Г.Г.) відбулося тематичне заняття, присвячене зимовим святам за народним календарем. Вихованці з цікавістю знайомилися з традиціями українського народу та співали гарних пісень,  весело грали у народні ігри, бавилися  і щиро раділи.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 9?

^Вгору