ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Активні вихідні вихованців фізкультурно-спортивного відділу

05.10.2020

Перші вихідні жовтня спортсмени фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю провели активно та з користю для здоров’я.

Так, вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» (керівники Троян Н.Г., Постельняк І.М., Зикова Л.І.) взяли участь у міських змаганнях зі спортивного орієнтування «Ще не вечір», що відбулися у лісовому масиві поблизу м. Лебедин. Юні орієнтувальними отримали чудовий досвід роботи з картою на місцевості з дрібним рельєфом.

Вихованці туристських гуртків (керівники Бацман Ж.Г., Лапа Н.І.) 3 та 4 жовтня здійснили одноденні походи. У суботу маршрут походу проходив за маршрутом м. Суми – Василівка – с. Токарі – Баранівка. Юні туристи здолали понад 12 км. Недільний маршрут проходив мальовничими куточками околиці міста Суми: парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва «Басівський» – Мамаєвщина.

У жовтні самий розцвіт краси осені, і спортсмени фізкультурно-спортивного відділу плекають надію провести кожен weeknd викенд активно, з новими пригодами та враженнями.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 4?

^Вгору