ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Атестаційна експертиза рівня освітньої діяльності Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

16.11.2015

Згідно з наказом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 09.10.2015 № 611-ОД «Про проведення атестаційної експертизи освітньої діяльності» з 09.11 до 14.11.2015 відбулася атестаційна експертиза рівня освітньої діяльності Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю з метою проведення державного контролю за діяльністю закладів освіти.

Публічну презентацію закладу розпочали дитячі творчі колективи Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Під час публічного виступу директор Центру Лариса Володимирівна Тихенко проаналізувала діяльність навчального закладу у 2013-2015 роках і окреслила пріоритети його подальшого розвитку.

До атестації педагогами було підготовлено інформаційно-статистичний збірник «Діяльність Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю», у якому подано результати діяльності закладу впродовж 2012-2015 років.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 3.

^Вгору