ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Без сім’ї немає щастя на землі!

02.12.2014

У творчій родині зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» за давніми традиціями, 30 листопада відбулося свято «Україна – єдина країна».

Гостей та учасників заходу вітали вихованці дитячих творчих колективів відділу художньо-естетичного виховання: вокального колективу «Каскад», хореографічного колективу «Dans Trevel».

   
  

Усі ФОТО

Концертна програма, тематична вікторина стали яскравим початком свята. Усі присутні мали змогу отримати цікаві подарунки відповівши на запитання вікторини.

Кульмінацією свята був майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Вихованці виготовили український оберіг бабу-берегиню, сакральним призначенням якої з давніх-давен було оберігання сімейного затишку, домашнього тепла та достатку у родині. Батьки вихованців із задоволенням долучилися до творчої справи й активно, з захватом, допомагали своїм дітям у непростій роботі.

Завершилося свято відкриттям виставки творчих доробок сімей вихованців зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб». Експозиції представлені на виставці є зразком збереження сімейних цінностей та родинних традицій. Адже експонати на виставку представили діти і батьки, бабусі і тітки. Для кожного з них кожна робота – символ родини та сімейного добробуту.

актив дитячого самоврядування
відділу художньо-естетичного виховання

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 3?

^Вгору