ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Чемпіонат Сумської області з велосипедного туризму серед юніорів

07.05.2012

22 квітня на території Сумського міського парку ім. І.М. Кожедуба відбувся Чемпіонат Сумської області з велосипедного туризму серед юніорів. Організатор заходу Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У змаганнях Чемпіонату взяв участь 61 учасник з м. Суми, м. Конотоп, Сумського, Тростянецького, Буринського, Шосткінського районів, а також з Чернігівської області. Вік учасників: 14 років і старші. Залік був особистий, окремо серед дівчат і серед хлопців, по групах:

  • 14-17 років;
  • 18 років і старші.

Змагання проходили на двох дистанціях: «Тріал» та «Фігурне водіння велосипеду». Клас дистанції – ІІ.

Переможцями на дистанції «Тріал» стали:

У групі «старші хлопці» І місце посів Мараховський Артем (ОЦПО та РТМ), ІІ місце - Говорун Руслан (ОЦПО та РТМ), ІІІ місце - Калашник Дмитро (Тростянецький р-н).

У групі «старші дівчата» І місце посіла Білецька Анна (ОЦПО та РТМ).

У групі «молодші хлопці» І місце посів Халіченко Юрій (Сумського р-н), ІІ місце – Ємельяненко Роман (Сумського р-н), ІІІ місце - Папушенко Олександр (Сумський р-н).

У групі «молодші дівчата» І місце посіла Гомоля Марина (Сумський р-н), ІІ місце – Бойко Єлизавета (Сум ПДЮ), ІІІ місце – Постельняк Катерина (ОЦПО та РТМ).

Переможцями на дистанції «Фігурне водіння велосипеда» стали:

У групі «старші хлопці» І місце посів Кондратенко Віктор (Сумський р-н), ІІ місце - Калашник Дмитро (Тростянецький р-н), ІІІ місце - Говорун Руслан (ОЦПО та РТМ).

У групі «старші дівчата» І місце посіла Білецька Анна (ОЦПО та РТМ).

У групі «молодші хлопці» І місце посів Шова Владислав (Сумського р-н), ІІ місце – Ємельяненко Роман (Сумського р-н), ІІІ місце – Скачедуб Юрій (Сумський р-н).

У групі «молодші дівчата» І місце посіла Бойко Єлизавета (Сум ПДЮ), ІІ місце – Гомоля Марина (Сумський р-н), ІІІ місце – Постельняк Катерина (ОЦПО та РТМ).

У загальному заліку перемогу здобули:

У групі «старші хлопці» І місце посів Калашник Дмитро (Тростянецький р-н).), ІІ місце - Говорун Руслан (ОЦПО та РТМ), ІІІ місце - Мараховський Артем (ОЦПО та РТМ)

У групі «старші дівчата» І місце посіла Білецька Анна (ОЦПО та РТМ).

У групі «молодші хлопці» І місце посів Ємельяненко Роман (Сумського р-н), ІІ місце – Халіченко Юрій (Сумського р-н), ІІІ місце – Ніколаєв Максим (Сумський р-н).

У групі «молодші дівчата» І місце посіла Бойко Єлизавета (Сум ПДЮ), ІІ місце – Гомоля Марина (Сумський р-н), ІІІ місце – Постельняк Катерина (ОЦПО та РТМ).

Отже, не зважаючи на прогнозування синоптиками дощу, змагання відбулися при сонячній погоді та з гарним настроєм. Відвідувачі міського парку з цікавістю спостерігали за юними спортсменами та дізнавалися, з якого віку їхні рідні діти можуть займатися велосипедним туризмом та брати участь у змаганнях. Відповідаємо: змагання з техніки велосипедного туризму проводяться для дітей віком від 14 років. Для успішної підготовки ваших дітей з техніки пішохідного, гірського, вело туризму звертайтеся за адресою: м. Суми, вул. Августовська, буд. 14а, ОЦПО та РТМ, спортивно-туристський відділ. Заняття проводяться для дітей віком від 6 до 18 років.

До зустрічі на наступних змаганнях!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 8?

^Вгору