ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДІТИ І МОЛОДЬ ОБИРАЮТЬ ЗДОРОВ’Я!

08.02.2021

З 1 по 10 лютого в еколого-натуралістичному відділі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю триває акція "Діти і молодь обирають здоров'я". В межах акції в гуртках і дитячих творчих об’єднаннях проходять тематичні заняття, виховні заходи, фоточелендж, рухливі ігри на свіжому повітрі тощо.

Під час комплексних занять у школі раннього творчого розвитку дитини “Сонечко” вихованці вирушили в подорож стежиною здоров' я, під час якої пригадати основні правила збереження і зміцнення здоров'я, проводили досліди, грали в рухливі ігри і насолоджуватися красою зимової природи.

Вихованці гуртка “Я пізнаю світ” повторили правила здорового харчування, важливість дотримання режиму дня, виконання фізичних вправ і занять спортом, а під час веселої перерви стали учасниками естафети здоров’я.

Вихованці гуртка “Екологічна просвіта” та “Юні охоронці природи” під час інтерактивного виховного заходу “Eco Healthy Life” вкотре переконалися, що здоров’я людини - найбільша цінність, берегти і зміцнювати його потрібно змалку.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 5.

^Вгору