ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ЕКОЛОГО-ПАТРІОТИЧНА ГРА “ПАРОСТОК”

18.10.2022

З метою становлення самодостатнього громадянина-патріота України, готового до виконання громадянських і конституційних обов’язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин, формування активної громадянської позиції та належного вшанування подвигу захисників, захисниць України з 5 по 16 жовтня в еколого-натуралістичному відділі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено дитячо-юнацьку еколого-патріотичну гру «Паросток».

Умовами гри було передбачено проведення підготовчого пізнавально-творчого етапу та тестування з тем “Дух козацтва”, “Охорона довкілля”, “Лікарські рослини”, “Орієнтування на місцевості за природними ознаками”.

Під час підготовчого етапу з 5 по 14 жовтня в гуртках та дитячих творчих об’єднаннях еколого-натуралістичного відділу в offline та online форматі були проведені пізнавальні заняття “Естафета поколінь: від козаків до сучасних захисників України”, “Козацькому роду — нема переводу”, практичні заняття з орієнтування на місцевості за природними ознаками, творчі майстерні “Подарунок захисникам України”.

15-16 жовтня дистанційно було проведено підсумкове опитування-quiz “Паростки патріотизму”. Найбільшу кількість балів (38 – 40 б) набрали:

Башкірєв Артем, Максименко Дмитро (гурток “Юні орнітологи”),

Привалова Єлизавета, Марченко Вероніка (гурток “Екологічна просвіта”),

Козаченко Василіса, Демиденко Анна (гурток “Природа навколо нас”),

Соколова Катерина (гурток “Фотоекологи”).

Вітаємо переможців!

Паростки патріотизму плекаємо:

історію України вивчаємо, про довкілля дружно дбаємо,

Захисників України зі святом вітаємо!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 7.

^Вгору