ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

До побачення, загін «Меридіан»!

26.06.2016

26 червня закінчилася зміна пересувного загону «Меридіан» профільного оздоровчого мовного табору «Веселковий двір».

Протягом зміни вихованці туристичних гуртків та гуртків зі спортивного орієнтування здійснили екскурсію до Зеленогайського археологічного комплексу, відвідали музей А.П. Чехова, здійснили пішохідний та велосипедний походи по Сумській області та водний похід по Пслу, взяли участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях «СКІФ», що відбулися біля с. Могриця.

Діти з великим задоволенням взяли участь у різноманітних змаганнях та конкурсах: «Розумники та розумниці», шашковому та шаховому турнірах, конкурсі поробок з природного матеріалу «Фантазії літа», змаганні зі спортивного орієнтування, а також у розважально-ігрових програмах «Свято Нептуна» та «Космічна подорож». Юні спортсмени із захопленням відвідували майстерню по виготовленню сувенірів, вчилися управляти байдарками та катамараном.

Гарно відпочивши, набравшись нових сил, сповнені приємних вражень та спогадів, вихованці фізкультурно-спортивного відділу на закритті табірної зміни не прощалися зі своїм загоном «Меридіан», а говорили йому: «До побачення!»

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 7.

^Вгору