ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Друга світова війна: події, наслідки, уроки»

08.05.2015

7 травня слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук України взяли участь у засідання круглого столу «Друга світова війна: події, наслідки, уроки», присвячений Дню пам’яті та примирення і 70-ти річчю завершення Другої світової війни.

Модератором засідання круглого столу була Гончаренко Леся Леонідівна, к.і.н., доцент кафедри всесвітньої історії Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, яка привітала усіх учасників і подякувала за небайдужість, розуміння юного покоління.

Слухачі МАН підготували доповіді на різні теми: герої Сумщини у Другій світовій війні, Українська повстанська армія, Організація українських націоналістів та Вклад українського народу в перемогу над фашистами та ін.

Учасники активно підключилися до обговорення проблемних питань, що висвітлювалися доповідачами, висловлювали власні судження щодо подій, які відбувалися 70 років тому та в наш час.

На засідання круглого столу завітали вихованці художньо-естетичного відділу, які провели пізнавальну вікторину «Перемагаємо, бо пам’ятаємо».

Активних учасників круглого столу було відмічено сертифікатами.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 2.

^Вгору