ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Другий етап Кубку Центру з пішохідного туризму

14.09.2020

13 вересня на подвір’ї Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися змагання з пішохідного туризму – Кубок Центру. У змаганнях взяли участь як досвідчені вихованці туристських гуртків, так і новачки, які вперше випробовували свої сили на дистанціях з пішохідного туризму.

Так, для наймолодших учасників змагань дистанція складалася з етапів «переправа за допомогою жердин», «переправа по вірьовці з перилами», «навісна переправа». Відмінно справилися зі своєю дистанцією і учасники середньої вікової групи. Вони пройшли етапи «переправа по колоді», «навісна переправа», «переправа по вірьовці з перилами», «похила навісна переправа».

Найдосвідченіші учасники продемонстрували свою майстерність в проходженні етапів «переправа по колоді», «навісна переправа», «переправа по вірьовці з перилами вгору», «вертикальний спуск», «переправа по вірьовці з перилами вгору», «похила навісна переправа».

Переможцями та призерами у своїх вікових групах стали:

І місце – Білан Крістіна, Ярошенко Єлизавета, Лапа Марія, Шпаченко Катерина, Хахуля Філіп, Мовчан Назар, Рублевський Кирило, Костенецький Станіслав, Іваній Ярослав;

ІІ місце – Ніколаї Анастасія, Лапа Віра, Спіріна Софія, Батура Софія, Рибалка Назар, Деменко Анатолій, Манжай Матвій, Плутенко Олексій, Скобелко Олександр;

ІІІ місце - Лєжай Злата, Троян Емілія, Тимошенко Ксенія, Рублевський Євген, Сухоставець Даніїл, Троян Ростислав.

Вітаємо всіх учасників змагань з новим досвідом і бажаємо успішного навчального року.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 1?

^Вгору