ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ФЕСТИВАЛЬ «НАШІ РЕКОРДИ»

25.01.2023

22 січня 2023 року відбувся фестиваль вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою "Наші рекорди". Під час заходу відбулося нагородження за підсумками змагань зі спортивного орієнтування "Парк-тур - 2022" та змагань з пішохідного туризму "Кубок Центру -:2022".

Минулий рік довів, що українці – сильні та мужні. Об'єднані єдиними прагненнями та цілями, ми впевнено досягаємо своєї мети. Юні спортсмени щиро вірять , що своїми спортивними перемогами наближають нашу спільну ПЕРЕМОГУ. Долаючи страх, біль, переборюючи лінь і тривоги, вони доводять, що є нескореними громадянами вільної держави, справжніми українцями. Тому символічним є те, що дата проведення цьогорічного фестивалю «Наші рекорди» припала саме на День Соборності України.

Наприкінці заходу на знак відзначення знакової для України події діти утворили ланцюжок єднання. Тримаючись за синьо-жовту маркувальну стрічку, юні туристи та орієнтувальники об'єдналися у коло єдності, успіху та ПЕРЕМОГИ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 7?

^Вгору