ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Фестиваль «Сузір’я талантів»

01.03.2017

«Талановита людина талановита в усьому», – під таким девізом 25 лютого 2017 р. відбувся фестиваль талантів вихованців фізкультурно-спортивного відділу, присвячений 20-ти річчю Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Юні туристи та орієнтувальники продемонстрували, що мають не лише особливі фізичні здібності. Вони гарно співають та володіють грою на музичних інструментах. Своє бачення краси навколишнього світу вони втілюють в своїх художніх творах та виробах декоративно-ужиткового мистецтва. Близька вихованцям фізкультурно-спортивного відділу поезія, немало серед них гарних читців. Відкриттям фестивалю стала демонстрація вихованцями мистецтва ілюзіонізму.

Учасників фестивалю підтримували їх товариші та батьки. Відомий сумський бард Ольга Козаченко була почесним гостем фестивалю «Сузір’я талантів».

За думкою Іоганна Вольфганга Гете «Ніхто не знає, які його сили, поки їх не використовує». Організатори фестивалю мають надію, що подібні заходи надихнуть вихованців Центру не боятися розкривати та демонструвати свої здібності та таланти.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 6?

^Вгору