ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Фотовиставка до Дня Соборності України «Україна – це ми!»

22.01.2022

Щороку 22 січня ми відзначаємо День Соборності України. Саме цього дня було проголошено Акт Злуки об'єднання східних і західних українських земель у єдину соборну Українську державу.

У січні 2022 року в закладах освіти відбувся обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!». Матеріали учасників фотовиставки було розміщено на сайтах і сторінках соціальних мереж закладів освіти області.

Найбільш вдалими за обраною тематикою та глибиною композиції визначено фотороботи вихованців комунального закладу – центру позашкільної роботи Путивльської міської ради, комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, учнів комунального закладу Березівської сільської ради «Слоутський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Волошка» та Стецьківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Сумської міської ради.

Вітаємо учасників фотовиставки зі святом!

Бажаємо всім нам любові до рідної землі, миру, добробуту та мудрості. Нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!

#Україна_це_ми

#УДЦНПВ

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 4.

^Вгору