ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Фотозвіт науково-розважальних спостережень учасників Всеукраїнської літньої школи МАН України (1.08 – 14.08.2011)

04.08.2011

1.08.11 Настрій дня: Дружній позитив та сонячний креатив!!!

Кадр №1

День 1, кадр 1Перший день серпня щедро поливав Суми дощем, однак загальний похмурий настрій якимось дивом обминав Сумський національний аграрний університет (СНАУ). Тут уже від самого ранку було гамірно та сонячно-позитивно. Близько сотні юнаків та дівчат з 19 регіонів України вперше, а дехто уже і вдруге, приїхали сюди, щоб знайти нових друзів, отримати незабутній досвід, пожити справжнім студентським життям і просто гарно провести час.

Одягнувши футболки та рюкзаки жовтогарячого кольору з символікою Малої академії наук України (МАН) юні науковці підзарядились оптимізмом та з радістю побігли обійняти тих, з ким не бачились цілий рік, або ж активно знайомились один з одним.

Важлива примітка: Вдруге за ініціативою Малої академії наук України, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (ОЦПО та РТМ) та за підтримки управління освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації Всеукраїнська літня школа МАН України розпочала свою роботу.

Кадр №2

День 1, кадр 2Коментарі учасників: «Я приїхав, щоб отримати гарний букет наукової праці» (Ахмад, Кіровоград), «Щоб порівняти свою роботу в МАН з успіхами інших та зустрітися з гарними друзями» (Аня, Київ)

Кадр №3

День 1, кадр 3Під час урочистого відкриття школи для юнацтва звучали щирі привітання та побажання успіхів від начальника управління освіти та науки Любові Василівни Пшеничної та дружні поради «пізнавати більше, прагнути до більшого» від директора ОЦПО та РТМ Тихенко Лариси Володимирівни. Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи СНАУ, з гордістю презентуючи заклад, щиро запевнила школярів, що для СНАУ «дуже приємно приймати таке почесне товариство!»

Кадр №4

День 1, кадр 4Отже школа стартувала! І початком стала справжня студентська лекція кандидата наук, доцента кафедри ботаніки СНАУ Скляр Вікторії Григорівни на тему «Екологія в сучасному світі».

Кадр №5

День 1, кадр 5Після лекції учасники навіть встигли поєднати корисне з приємним: взяти участь у анкетуванні та тестуванні і… помріяти про щось дуже гарне.

Важлива примітка: Результати досліджень виявили те, що більшість учасників школи мають позитивний настрій, високий емоційний тонус, оптимізм, прагнення до активної діяльності та самоствердження, ділове збудження, бажання справити враження.

Від перебування у Всеукраїнській хіміко-біологічній школі МАН України учасники очікують дізнатися багато нового, відвідати цікаві місця, гарно відпочити, наплаватися у річці, знайти нових друзів. А ще юні науковці мріють про море позитиву, чаювання у гарній компанії та незабутні враження.

Щоб мрія знайти нових друзів швидше здійснилась, психологи ОЦПО ТА РТМ Сидоренко Наталія Юріївна, Геренко Ксенія Олександрівна та Лесик Юлія Юріївна, провели для слухачів МАН психологічну гру «Знайомство».

Кадр №6

День 1, кадр 6Згадали дитинство, граючи у «Бінго»

Кадр №7

День 1, кадр 7Обмінялись посмішками і зображеннями смайликів

Кадр №8

День 1, кадр 8І просто відкрито і вже по-дружньому поспілкувались.

Кадр №9, №10

Вечір знайомств продовжився цікавими конкурсами та танцями.

День 1, кадр 9День 1, кадр 10

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 8?

^Вгору