ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

11.08.2011 Настрій дня: подорожуємо, фотографуємо та акторський талант тренуємо…

17.08.2011

Кадри 1,2,3

День 11 День 11 День 11

Знову настав час для подорожей. Тепер вже І і ІV загони вирушили до Путивлю, а ІІ та ІІІ пощастило відвідати славне місто Тростянець, з якого і почнемо свою віртуальну подорож-звіт. Їхали з комфортом та піснями і приїхали до Палацу дітей та юнацтва, де МАНівців, як почесних гостей, вітали голова районної адміністрації Олексій Новохатський та адміністрація закладу. А найкращі дитячі колективи подарували майбутній науковій еліті танцювальні та акробатичні номери, майстерне виконання народних та сучасних пісень і гарний настрій.

І хоча погода за вікном навіювала сон, бадьорі дівчатка з ансамблю «Едельвейс» зарядили усіх своєю енергією і за хвилину уже весь зал пританцьовував разом з ними.

Кадри 4,5

День 11 День 11

Потім підготовлені розповідями попередніх гостей Тростянця, МАНівців І і ІV загонів, усі швидко розподілилися у групи за інтересами та побігли творити на майстер-класи з вишивки, ліплення з солоного тіста, квілінгу та писанкарства. Незвичним було те, що у кімнаті української вишивки була більшість вишивальників, а не вишивальниць, які не тільки вправно вишивали собі закладку у книжку, а й дуже цікавилися значенням символів та кольорів, особливо тих, які символізують багатство та кохання.

Кадри 6,7,8,9

День 11 День 11

День 11 День 11

Творча атмосфера також панувала на майстер-класах ліплення з солоного тіста, квілінгу та писанкарства. Тут уже обдаровані діти відвели душу: і ліпили, і різали, і клеїли, і розтоплювали віск, і опановували різні техніки, а ще встигали пожартувати, обмінятись компліментами та допомогти один одному.

Кадри 10,11

День 11 День 11

Подякувавши педагогам та вихованцям палацу, наші мандрівники поїхали до визначних місць Тростянця – Круглого двору та музею дерев’яних скульптур. Не забули і про Алею закоханих, де гуртом заспівали пісню про кохання.

Кадри 12,13,14,15

День 11 День 11

День 11 День 11

Далі була поїздка до урочища Нескучне, цікаві розповіді про унікальні дерева, обнімання дуба-сина і дуба-батька, блукання лісовими стежками та відвідини довгоочікуваного Грота Німф.

Кадр 16

День 11

А потім на згадку – фото біля пам’ятника П. І. Чайковському

Кадри 17,18

День 11 День 11

А для найвитриваліших – спортивні тренажери. Як виявилось, сил для спорту залишилось небагато.

Подорож до Путивлю була не менш цікавою, бо обіцяла нові враження та приємне спілкування.

Кадри 19,20

День 11 День 11

Почалось знайомство з Путивлем з відвідання краєзнавчого музею та Спасо-Преображенського собору.

Кадри 21,22

День 11 День 11

Путивль зачаровував своїми святинями та краєвидами, Ярославну хотілось втішити і шепнути їй, що Ігор обов’язково повернеться. Спадщанський ліс теж надовго закарбується у пам’яті таємничістю та партизанським духом. Потрапивши у музей під відкритим небом, МАНівці ніби загубилися у часі – не було мобільного зв’язку, скрізь відчувалося героїчне минуле: у повітрі, у музеї бойової слави та у відмітинах на танках, гарматах та воєнному паровозі.

Повертались до Сум не без пригод, але весело та дружньо.

Вечеря мала надзвичайний успіх, а розважальна програма інтригувала. А ще сьогодні з Днем народження вітали Настю Калантай.

Настя, бажаємо тобі здоров’я міцного, дружби справжньої і долі яскравої.

Втомлені після подорожей, юні науковці без ентузіазму збиралися у студклубі.

І коли Дмитро Будянський, такий офіційний та серйозний, представив себе як кандидата педагогічних наук, у залі почалась паніка – педагогіка не входила у вечірні плани МАНівців. Однак, за хвилину картина кардинально змінилась. Виявляється, це було початком майстер-класу з акторського мистецтва. Крок за кроком МАНівці тренували свою дикцію, жестикуляцію, перевіряли хореографічні та вокальні здібності і виконували ролі першого, другого плану і кущів та вітру. У залі глядачі оцінювали роботу акторів-аматорів бурхливими оплесками, сміхом до сліз та загальною атмосферою позитиву та задоволення. Ось так все відбувалося. Як кажуть, далі без коментарів.

Кадри 23,24,25,26,27,28,29,30

День 11 День 11 День 11

День 11 День 11 День 11

День 11 День 11

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 2?

^Вгору