ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

18 травня – Міжнародний День музеїв

24.05.2017

15–17 травня 2017 року відбувся Всеукраїнський Форум «Патріотичні музеї» у смт. Новопсков Луганської області. Організатори заходу – Міністерство молоді і спорту України разом з Відділом національно-патріотичного виховання у співпраці з Управлінням молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації. Форум був спрямований на залучення дітей та молоді до відтворення історичних подій, пов’язаних з історією боротьби за незалежність України.

На Всеукраїнський форум з’їхались близько 70 учасників з різних куточків країни – це спеціалісти з національно-патріотичного виховання, освітяни, представники різних музейних установ і молодіжних організацій.

Під час форуму розглядались питання: «Практика меморіалізації військової історії в європейських музеях», «Доба Української революції 1917-1922рр. в експонатах Новопсковського краєзнавчого музею», «Музеям України державницькі експозиції», «Стратегія розвитку патріотичного виховання в Україні», «Старобільськ – перший серед перших, рівний серед рівних».

Жанна Денисенко

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 9.

^Вгору