ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

4.08.11 Настрій дня: «Книги читали, рН визначали і таланти показали»

08.08.2011

Цей день почався з обіймів та щирих дружніх побажань. У школі вітали першого іменинника Олега Дуридівку з Івано-Франківську.

Олеже, усі учасники школи бажають тобі здійснення усіх твоїх мрій, богатирського здоров’я, нових феєричних відкриттів і яскравих моментів життя.

Кадр №1

День 4, кадр 1Коментар учасників: «В таку бібліотеку ми б ходили і ходили…»

Зранку для учнів секцій екології, лісознавства, агрономії на базі бібліотеки Української академії банківської справи Національного банку України було проведене незвичне практичне заняття. Дізнавшись яку кількість електронних книг та посібників містить бібліотечний фонд, юні науковці не приховували щирого здивування та захоплення.

Кадри №2,3

День 4, кадр 2День 4, кадр 3«Тут відчуваєш себе професором якогось закордонного університету», - можна було почути у гамірній юрбі, яка засипала екскурсоводів питаннями.

У цей же час біологи та медики в СНАУ слухали лекцію «Розмноження та розвиток організмів», яку для них підготувала Яхненко Олена Миколаївна, доцент кафедри прикладної екології СумДУ. Хіміки знову були в захваті від лекцій та лабораторно практичного заняття Большаніної Світлани Борисівни, кандидата тех. наук, доцента СумДУ. Біологи та екологи активно обговорювали актуальні проблеми сертифікації продукції під час практичного заняття Касянчук Вікторії Вікторівни, доктора ветеринарних наук, професора СНАУ, та власноруч робили ветсанекспертизу під уважним керівництвом Фотиної Тетяни Іванівни, доктора вет. наук, професора, проректора з наукової роботи СНАУ. Психологи слухали лекцію «Індивідуально-типологічні особливості особистості» Семененко Лариси Віталіївни.

Кадр №4

Коментар учасників: «Якби у люди були б такими ж організованими, багатьох проблем би не існувало…»

День 4, кадр 4Виявляється, що спостерігати за бджілками можна годинами. Під час практичного заняття «Утримання та розведення бджіл» юні науковці запитували Денисенка Анатолія Єгоровича, старшого викладача СНАУ, про пасіку, рослини-медоноси та життя цих невтомних комах.

Кадри №5,6,7,8

Після обіду вже іншим пощастило відвідати бібліотеку Української академії банківської справи Національного банку України, краєзнавчий музей та Сумський обласний художній музей ім. Н. Онацького. Гуляючи вулицями міста, МАНівці щедро ділились своїм позитивним настроєм з перехожими, додаючи сонця похмурому дню.

День 4, кадр 5 День 4, кадр 6

 

День 4, кадр 7 День 4, кадр 8

 

Кадри №9,10,11,12

Вечір був незабутнім. Розважальна програма «Алло! Ми шукаємо таланти» відшукала не просто таланти, а ТАЛАНТИЩА!!!

Власними поетичними творіннями з нами поділилися Настя Бондаренко та Аня Вербельчук. Лілія Шульгіна подарувала новим друзям «Червону троянду», тобто вірш Роберта Бернса «Red Rose» на мові оригіналу. Фортепіано на сцені теж стало активним учасником дійства, і «Поема» у виконанні Іванни Пилипенко не залишила нікого байдужим.

А азартне українське тріо - Коновалова Тетяна, Свисенко Софія, Швець Єгор, завзято станцювали національний танок.

Запальний східний танок у виконанні Альони Кузьміної та душевні пісні Анастасії Бур’ян були нагороджені бурхливими оплесками глядачів. А після пісень «Валянки» та «Рок-н-ролл» у виконанні Ткаченко Марини та Литвиненко Яни весь зал вже не тільки співав, а й танцював. Браво, таланти!!!

День 4, кадр 9 День 4, кадр 10

 

День 4, кадр 11 День 4, кадр 12

 

День 4, кадр 13

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 9.

^Вгору