ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: крізь віки у ХХІ століття»

28.03.2017

23-25 березня 2017 року в м. Черкаси відбулася друга Всеукраїнська конференція «Державотворчі процеси в Україні: крізь віки у ХХІ століття». Сумську область представляв вихованець обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Винниченко Олександр, що навчається в гуртку «Історичне краєзнавство». Тема доповіді – «Культурна політика окупаційної адміністрації у військовій зоні на прикладі м. Суми». Робота секцій носила дискусійно-пізнавальний характер, а не конкуренції і змагання, як то зазвичай буває. За участь у конференції учасники і керівники отримали грамоти.

Учасники конференції взяли участь у екскурсійних програмах: пішохідна екскурсія містом Черкаси, екскурсія до будистського храму, до міста Канева до могили Т. Шевченка.

Участь у Всеукраїнських конференціях дає вихованцям можливість самовдосконалюватися, а керівникам обмінюватися досвідом і напрацюваннями.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 4.

^Вгору