ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІІ Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2017: Слобідська Січ»

31.08.2017

13–24 серпня 2017 року на базі Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій (с. Ватутіне Нововодолазького району Харківської області) відбувся ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2017: Слобідська Січ».

У грі взяли участь 26 роїв – 208 учнів з усіх регіонів України та м. Києва. Учасники гри показували винахідливість, ерудицію, фізичний гарт і військову вправність у десяти залікових та обов’язковому видах змагань.

Сумську область представляла команда Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 імені Григорія Гуляницького, що завоювала ІІ місце у інтелектуальному змаганні «Відун» і ІІІ місце у силовому – «Перетягування Линви».

Крім конкурсної програми, джури побували на екскурсіях, концертах, військовому полігоні, взяли участь у майстер-класах, гутірках, ватрах, лекціях, вікторинах.

Вони продемонстрували гарну фізичну підготовку, знання щодо будови стрілецької зброї, практичні навички стрільби, зокрема із автомата АК, уміння орієнтуватися на місцевості з допомогою мапи, високу ерудованість в інтелектуальних змаганнях.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 3.

^Вгору