ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Інформація про участь учнів Сумської області у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів

22.10.2012

З 30 вересня по 2 жовтня 2012 року в м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів. Організатори заходу: Національний центр «Мала академія наук України», Національний університет біоресурсів і природокористування України та інститут гідробіології НАН України. До участі в конкурсі запрошувалися переможці заочного етапу конкурсу.

У перший день конкурсу юні науковці відвідали Національний науково-природничий музей НАН України, де познайомилися з дивовижними експозиціями різних класів живих організмів, дізналися про визначні палеонтологічні знахідки на території України.

Незабутні враження залишилися у дітей від оглядової екскурсії містом Києвом. Наступного дня в більшості учасників відбувся перший у їхньому житті виступ на заході подібного рівня. Юні науковці трималися гідно та презентували свої роботи на високому рівні. Під час конференції працювало чотири секції, де діти представляли свої дослідження.

Лісовий Оксен Васильович привітав переможців із визначною подією в їхньому житті та вручив їм дипломи та подарунки. Урочисте закриття та нагородження переможців фінального етапу Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів відбулося в актовій залі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Директор Національного центру «Мала академія наук України»

Представники нашої області показали гарний результат на конкурсі. У секції «Екологічний стан водних об’єктів у моїй місцевості» І місце зайняла Голець Ірина, учениця 9 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8, ІІ місце між собою розділили Шуть Аліна, учениця Воронізького НВК Шосткинського району та Лук’янчикова Дарія, учениця Сумської СШ І-ІІІ ступенів № 9. У секції «Забезпечення прісною водою населення землі» ІІ місце виборола Гула Ольга, учениця 9 класу Сумської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11. Секцію «Сьогоденні екологічні катастрофи, пов’язані з водою» своєю перемогою також відмітили учні Сумських шкіл: Леонов Гліб, учень 7 класу Олександрівської гімназії (ІІ місце) та Крохальова Валерія, учениця 9 класу Сумської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 (ІІІ місце).

Вітаємо наших юних науковців з перемогою, бажаємо їм успіху у подальшій науково-дослідницькій роботі і запрошуємо до навчання в Сумському територіальному відділенні Малої академії наук України.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 9?

^Вгору