ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Інтернет-турнір із природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація»

27.12.2013

23 грудня в місті Києві відбувся фінал Всеукраїнського Інтернет-турніру з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація», традиційним організатором якого є Національний центр «Мала академія наук України». Одне з основних завдань «Відкритої природничої демонстрації» – підвищення інтересу молоді до поглибленого вивчення природничих наук та інформатики.

У дистанційному етапі турніру, який тривав протягом жовтня, взяли участь понад 3000 учнів 7-11 класів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. 536 команд зі всієї України в онлайн-режимі змагалися, виконуючи завдання у вигляді фото- та відеодемонстрацій за такими напрямками: фізика, хімія, біологія, географія та астрономія.

У фінал вийшли три команди: «Компас» із Донецької області, «Зірка» з м.Києва та «Созвездие» з Сумської області. За результатами очного етапу учасники із Донеччини посіли І місце, а команди м.Києва та Сумщини – ІІ та ІІІ місця відповідно.

Сумську область представляли учні Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів-ліцей: Михайло Шекера, Тетяна Нибожинська, Катерина Янковенко, Марія Кокшайкина, Нікіта Попов, Олександр Лега. Керівник команди – Гутак Інна Олександрівна, учитель хімії ліцею.

Щиро вітаємо команду «Созвездие» з почесним ІІІ місцем, бажаємо творчих злетів та успіхів у подальшій науковій діяльності.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 9?

^Вгору