ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Його величність Вальс запрошує на Бал!!!

28.12.2021

27 грудня відбувся Бал лідерів учнівського самоврядування. Учасниками заходу стали 300 найкращих учнів, активістів шкільного життя закладів освіти області.

Учасників заходу привітав голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький, який зазначив, що саме за такою активною, талановитою учнівською молоддю майбутнє нашої держави! З привітальним словом до учасників балу звернулася директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова.

Під час заходу діти ознайомилися з історією вальсу, одного з найромантичніших, дивовижних , захоплюючих і найулюбленіших танців, що підкоряє людей різних епох і різних національностей, різного характеру і різного віку, вчилися мистецтву спілкування під час проведення балу, брали участь у майстер-класах і конкурсах, з задоволенням танцювали обов’язкову програму балу, що складалася з восьми танців.

Жоден з учасників не залишився без подарунків. Старшокласники отримали позитивні враження від чудової, казкової атмосфери, яка панувала на святі, спілкування з друзями.

Бажаємо активістам учнівського самоврядування втілення в життя сміливих мрій, святкового настрою, цікавих канікул.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 6?

^Вгору