ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні, талановиті, креативні!

28.10.2015

19 жовтня в Обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у науковій студії зібралися юні науковці – знавці історії, географії, математики, української мови, хімії, біології щоб поділитися досвідом пошуково-дослідницької роботи та розповісти своїм одноліткам, що навчатися в Малій академії це тільки корисно, а й дуже цікаво.

Юні дослідники презентували власні розробки й дослідження, над якими вони працювали не один рік. Так, Гармаш Ірина розповіла про історію духовних святинь м. Охтирки та їх вплив на формування духовності краю у ХVІІІ – ХІХ століттях.

Безмен Андрій продемонстрував прилад для дослідження термоелектричного модуля Пельт’є, унікального пристрою, що може перетворювати теплову енергію в електричну і навпаки. Прилад Андрія пройшов випробування в зоні АТО, допомагаючи бійцям заряджати мобільні телефони від тепла кружки з гарячим чаєм.

Потапенко Катерина представила дослідження проблеми анорексії серед підлітків. Шевченко Олег та Непокритова Анастасія, випускники МАН (секція «Літературна творчість»), студенти Сумського педагогічного університету ім. А.С. Макаренка прочитали твори із власних збірок літературних творів. Також свої роботи представили Малікін Дмитро, Розщупкін Антон, Дорогань Денис.

Бажаємо юним дослідникам творчого натхнення і успіхів на непростому шляху наукового дослідження!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 4.

^Вгору