ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юннатівські події вересня

10.10.2012

З 4 по 7 вересня 2012 року на Івано-Франківщині відбувся фінальний етап VІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних начальних закладів.

Сумську область на цьому заході представляла команда учнівського лісництва «Совенятко» Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11.

Вихованці лісництва нагороджені грамотами головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства за творчий підхід та оригінальність презентації виставки досягнень та участь у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Керівник учнівського лісництва «Совенятко» Зеленська Вікторія Володимирівна взяла участь у педагогічних читаннях «Розвиток творчих здібностей учнів у контексті гуманістичної педагогіки Василя Сухомлинського».

Учасники зльоту були вражені краєвидами Карпат під час екскурсій до Карпатського Національного природного парку, спортивно-туристичного комплексу «Буковель», ботанічного заказнику загальнодержавного значення «Княждвірський».

З 11 по 13 вересня 2012 року вже на Волині відбувся фінальний етап VІ Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів «Турбота молоді – тобі, Україно!».

Сумську область на цьому заході представляли вихованці Ямпільської районної станції юних натуралістів.

Програмою зльоту було передбачено проведення презентації експозиції виставки досягнень учнівських аграрних об'єднань «Щедрість рідної землі»; захист науково - дослідницьких робіт у секціях «Овочівництво», «Садівництво», «Рослинництво»; зустрічі з вченими та фахівцями галузі; Макаренківські читання «Стратегія трудового виховання молоді в умовах реформи освіти України» тощо.

За підсумками зльоту делегація Сумської області стала незаперечним лідером серед учнівських виробничих бригад та трудових аграрних об’єднань. Як володарі гран-прі вихованці Ямпільської районної станції юних натуралістів у наступному році будуть приймати фіналістів VІІ Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів «Турбота молоді – тобі, Україно!».

Вихованці цього ж закладу стали переможцями Всеукраїнського зльоту трудових учнівських об’єднань України, який проходив з 25 по 27 вересня 2012 року на Київщині. Члени навчально-виховного аграрного об’єднання «Юний господар» презентували свої досягнення за напрямом «Квітництво».

Вітаємо переможців! Так тримати!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 9.

^Вгору