ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЮННАТІВСЬКИЙ ВОГНИК СУМЩИНИ

24.11.2020

З нагоди святкування 95-річчя юннатівського руху в Україні триває декада юннатівських вогників – в онлайн режимі проходять юннатівські вогники - презентації досягнень закладів позашкільної освіти України.

24 листопада 2020 року відбувся юннатівський вогник за участю закладів позашкільної освіти Сумської області.

95 років - це шлях, який гідно пройшло не одне покоління юннатів. Юннатівський рух – це життя, наповнене корисними справами, цікавими подіями, трудовими здобутками, спільними успіхами, яскравими подорожами юннатівськими стежками.

З вітальними словами до учасників зібрання, нащирішими побажаннями миру, добробуту, злагоди, впевненості в завтрашньому дні звернулися Вікторія Гробова, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації; Лариса Тихенко, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю; Ігор Коваленко, декан факультету агротехнологій та природокористування Сумського національного аграрного університету.

Щирі слова вдячності були адресовані людям, які свої знання, досвід спрямовували на розвиток позашкільної екологічної освіти, формування позитивного іміджу позашкілля Сумщини – ветеранам юннатівського руху. Вони створювали, надихали, спонукали, вели за собою покоління юних українців у світ прекрасного.

Подібні заходи відбулися у районних, міських закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму.

Продовжуючи славні юннатівські традиції, сучасні заклади позашкільної освіти Сумщини беруть активну участь у різноманітних природоохоронних, просвітницьких, екологічних заходах; крокують в ногу з часом, впевнено дивляться в завтрашній день.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 2.

^Вгору