ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Канікули у туристсько-краєзнавчому відділі

12.01.2015

25 грудня для гуртківців відділу та їхніх батьків відбулося новорічне свято «Новорічна феєрія». Під час свята гуртківці взяли участь у краєзнавчій вікторині «Зима у місті Суми», підготували творчі проекти «Новорічне свято у нашому місті», інсценували «Новорічну казку».

27 грудня відбувся одноденний похід в урочище Баранівка. Під час походу діти розвісили годівнички та оформили «Пташину ялинку».

28 грудня для вихованців відділу було проведено клубний день «Збираємось скоренько, Новий рік близенько». Під час засідання клубу було проведено мультимедійну гру «Новий рік один, а звичаї різні», працювала творча майстерня по виготовленню символу року, також проведено тестування гуртківців на знання історії рідного міста.

30 грудня на базі дитячого клубу «Орлятко» для вихованців відділу було проведено Новорічний КВК. Під час заходу вихованці показали знання з різних напрямів краєзнавства, розповідали про звичаї святкування Нового року в різних країнах світу.

3 січня діти взяли участь у екскурсійній програмі «Суми Новорічні», відвідали новорічні ялинки нашого міста (СНАУ, УАБС, Театральна площа, площа Незалежності) та виставку А. Черненко «Новорічний ангел».

5 січня для вихованців відділу була проведена мультимедійна краєзнавча гра «Битва ерудитів», під час якої діти показали свої знання про календарні обрядові зимові свята.

6 січня юні краєзнавці взяли участь у традиційній конкурсно-розважальній грі «Різдвяний передзвін». Під час гри діти дізналися багато цікавого про Святвечірні традиції.

8 січня юні краєзнавці зустрічали гостей, учнів Куянівської загальноосвітньої школи Білопільського району. Для дітей було проведено мультимедійну гру «Зима прийшла з дарами, з добрими святами» та екскурсія містом «Вулиця Соборна».

9 січня в урочищі Дуровщина відбулися зимові змагання «Новорічні вибрики Діда Мороза», діти взяли участь у санних перегонах і конкурсі на кращу снігову скульптуру.

10 січня вихованці гуртка «Юні геологи», що працює на базі Луциківської ЗОШ Білопільського району взяли участь у Новорічному міксі «Від Миколи до Василя», діти інсценували обрядові дійства зимових свят.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 7.

^Вгору