ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

МІС УКРАЇНОЧКА

16.03.2015

15 березня в еколого-натуралістичному відділі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася конкурсно-розважальна програма "Міс Україночка 2015". Це був справжній феєрверк краси та таланту.

Учасниці демонстрували свої творчі роботи, розповідали про свої захоплення та уподобання під час конкурсу "Творча візитка". У конкусрі "Коса − дівоча краса" дівчата доводили свою майстерність у створенні зачісок своїм подругам. У конкурсах "Продовжи прислів'я" та "Літературний" конкурсантки змагалися у знанні українських прислів'їв та декламуванні віршів великого кобзаря Т.Г.Шевченка. А конкурси "Господарочка" та "Приший ґудзик" довели, що дівчата справжні господині: знаються на українській кухні і вміло використовують голку та нитку.

Серед милих україночок, які брали участь у конкурсі, журі було важко визначити найкращу. Усі учасниці довели, що вони гідні доньки рідної землі і заслуговують на титул «Міс Україночка».

Але конкурс є конкурс. І тому за кількістю набраних балів титул "Міс Україночка" здобула Чевгуз Каріна, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Волощенко І.І.); титул "Віце-міс Україночка" отримала Сенченко Ольга, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Лаврик О.О.); титул "Міс Кмітливість" виборола Сікула Надія, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Лаврик О.О.); титул "Міс Артистичність" отримала Дорошенко Аліна, вихованка гуртка "Юні орнітологи" (керівник Темченко Л.Г.); тутул "Міс Вишуканість" здобула Рябчикова Вікторія, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Вознюк Л.Г.); титул "Міс Чарівність" здобула Шаміна Аліна, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Вознюк Л.Г.); титул "Міс Посмішка" отримала Кардашова Анастасія, вихованка гуртка "Флористика та фітодизайн інтер'єру" (керівник Вознюк Л.Г.).

Усі конкурсантки отримали пам'ятні подарунки. Вітаємо чарівних україночок, бажаємо їм творчого зростання та здійснення заповітних мрій!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 2.

^Вгору