ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Місячник екології «Планета у нас одна»

28.04.2015

Очистимо Землю від бруду і скверни,
Посіємо скрізь доброти й квітів зерна!
Хай буде планета красива й зелена
Для щастя, добра, для тебе й для мене!

(Н. Красоткіна)

В еколого-натуралістичному відділі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю триває місячник екології “Планета у нас одна”. З метою формування екологічної культури особистості, набуття навичок і досвіду розв`язання екологічних проблем та передбачення можливих наслідків власної діяльності з перетворення природи, залучення дітей та учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи проводяться екологічні акції, свята, екскурсії, конкурси.

Вихованці відділу активно долучилися до природоохоронної акції «Збережемо первоцвіти», конкурсу екологічних плакатів «Майбутнє планети в наших», конкурсу екологічних знаків «Екологічна варта», трудових операцій з упорядкування території закладу.

22 квітня під час свята «День Землі» діти ділилися досвідом практичної природоохоронної роботи, обговорювали можливі шляхи вирішення глобальних і місцевих екологічних проблем та вирішили долучитися до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою 2015».

25 квітня юні охоронці природи, батьки, педагоги очистили від сміття липову алею поблизу закладу та розвісили агітаційні листівки «Природа – не кошик для сміття».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 1.

^Вгору