ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ МИРУ

23.09.2020

21 вересня 2020 року, у Міжнародний день Миру керівник Народної студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Ольга Москаленко презентуаала роботи вихованців студії – учасників художньої виставки "МироТворчість", що проходить у межах Програми з відновлення миру та діалогу для внутрішньо-переміщених жінок "Голос жінки має силу".

Юні художники переконані, що "МироТворчість" - це та справа, яка може впливати на встановлення миру на всій землі. Кожен з нас має робити все можливе для цього.

Організаторами виставки є ГО "Інтелект Сумщини" та кафедра психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету.

Проєкт "Голос жінки має силу 2020" реалізується у 10 регіонах України: Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях.

Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН «Мир. Жінки. Безпека», послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності.

Проєкт реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Відвідати виставку можна до 4 жовтня.

https://fb.me/e/1xfjxQ4dX

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 7.

^Вгору