ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Містом над Пслом

31.10.2015

Останній день жовтня подарував сумчанам чудову сонячну погоду. В такі дні приємно прогулятися привітними вулицями міста, яке справедливо називають «архітектурною Меккою».

Саме так і зробили вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, здійснивши прогулянку вулицями Соборна та Воскресенська. Під час своєї невеличкої мандрівки вони відшукали будинки-близнюки на вулиці Соборній, дізналися про місце знаходження канцелярії гусарського полку та міської ратуші, порівняли умови навчання у сучасних школах та в часи існування Олександрівської жіночої гімназії. Із захопленням слухали діти про історію будівництва Спасо-Преображенського та Восресенського кафедральнихо соборів. На вулиці Воскресенській відшукали будинок, в якому розміщувався елітний готель ХІХ ст.«Гранд-отель».

Дві вулиці розповіли багато нового та цікавого з історії нашого міста. А скільки їх в Сумах! Отже, попереду юних туристів та орієнтувальників чекають нові захоплюючі прогулянки рідним містом.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 2?

^Вгору