ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

МОЛОДИЙ НАУКОВЕЦЬ, ЯКИЙ ПІДКОРИВ КАНАДУ.

11.11.2021

Традиційно у світі 10 листопада відзначається Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development), що має за мету підвищити рівень поінформованості громадськості про важливість науки в житті людства. Цей день – чудова нагода для вшанування наукових традицій, популяризації досягнень учених, залучення молоді до наукової діяльності.

Колектив Сумського територіального відділення Малої академії наук України вітає всіх, хто підтримує прагнення юних науковців, допомагає, надихає, вірить у їх науковий потенціал: науково-педагогічним працівникам, науковим консультант та науковим керівникам.

Принагідно, хочемо привітати Голосного Данила, дійсного члена Сумського територіального відділення МАН України, випускника 2021 року, слухача Шосткинської міської Малої академії наук, студента І курсу Національного технічного університету України «Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського» та його наукового керівника з перемогою у VI Міжнародному конкурсі інноваційних винаходів iCAN 2021 у Канаді.

Данило – один з 650 науковців з 70 країн світу учасник iCAN 2021 International Invention Innovation Competition in Canada. За свій винахід він отримав срібну медаль. Бажаємо молодому науковцю нових цікавих досліджень!!!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 3.

^Вгору