ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Наш Данило Олещенко – визнаний поет!

28.03.2016

Саме так офіційно і шанобливо, адже 26 березня 2016 року учень 4-Г класу Сумської спеціалізованої школи №30, учасник гуртка «Юні журналісти» Данило Олещенко став переможцем VII обласного фестивалю-конкурсу «Джинсовий поет», ідейним натхненником якого та організатором є відома сумська актриса і педагог Тетяна Нянькіна.

Цікаво те, що Данило, за одностайним рішенням компетентного журі, переміг у номінації «Автори», щоправда, на фестивалі назва звучала влучніше - «Відірвані ґудзики».

Так от серед «відірваних» були лише старші за хлопця поети – віком аж до 25, та й було їх 12.

Унікальним були не тільки вірші, написані двома мовами – українською та російською, а ще й власне презентація творів.

Надбання юного поета представляли друзі-однокласники: Гріченко Юлія, Погорєлий Єгор, Кононов Олександр та тато – Віталій Володимирович. Майстерність читання поезії яких була також визнана офіційно – дипломами.

Чому саме тато серед дітей? Без батька було не обійтися. Данило написав листа собі…45-річному, у 2050-й рік. Уявляєте майбутнє своє, країни, світу тоді? Ні? А він уявив і у віршованій формі створив собі таке-от послання. Причому, тату юного поета ще, ой, як далеко до тих 45-ти.

Допомогли презентації й присутні в залі вчитель Тетяна Павлівна Шевелєва, якій і присвячувався один із віршів,керівник гуртка Людмила Говійна, педагог-організатор Ганна Миколаївна Бойко та батьки учнів, які хвилювалися найбільше.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 1?

^Вгору