ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Науково-практична конференція «Перший крок у науку»

24.03.2017

22 березня 2017 року на базі комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено науково-практичну конференцію «Перший крок у науку».

Хочемо відзначити, що з кожним роком кількість учасників зростає. У конференції взяли участь 130 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області: м. Охтирка – 25 учасників, Охтирського району – 9 учасників, м. Лебедин – 8 учасників, м. Ромни – 6 учасників, м. Суми – 62 учасники, м. Глухів – 5 учасників, Великописарівського району – 5 учасників, м. Тростянець – 4 учасники, Липоводолинського району. – 2 учасники, Лебединський району – 2 учасники, Глухівського району – 1 учасник та м. Путивль – 1 учасник. Дипломи за свої «перші кроки в науку» отримали 73 учні.

Згідно з планом заходу засідання було проведено у форматі конференції, під час якої юні дослідники захищали свої пошуково-дослідницькі, експериментальні роботи у відділеннях історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, хімії та біології, екології та аграрних наук, мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, математики, фізики та комп’ютерних наук. Оцінювали виступи учнів члени журі – науковці вищих навчальних закладів м. Суми, наукові консультанти Сумського територіального відділення МАН України, педагоги обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Зацікавленість конференцією дає надію сподіватися, що протягом найближчих років кількість молодих науковців, винаходів, розробок тільки збільшиться.

Перший крок у науку юними науковцями зроблено! Бажаємо їм переможної подорожі стежинами мудрості до вершин наукових знань і відкриттів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 1?

^Вгору