ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

НОВИЙ ДОСВІД УЧАСТІ В ОНЛАЙН ЗМАГАННЯХ З ТУРИЗМУ

01.07.2022

З 15 до 23 червня 2022 року відбувся он-лайн Кубок України серед юнаків – відкриті змаганнях Миколаївської області зі спортивного (пішохідного) туризму серед юнаків «Кубок Бугу».

У змаганнях взяли участь 30 команд з різних областей України. Сумщину представляли вихованці закладів позашкільної освіти області: дві команди Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Жанна Бацман) та команда Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради Сумської області (керівник Вікторія Ростальна).

Під час І етапу змагань учасникам потрібно було обрати правильний варіант рішень, запропонованих суддями ситуацій, що виникають під час проходження дистанцій з пішохідного туризму. Успішно вирішила всі запропоновані ситуації, посіла в першому етапі ІІ місце та потрапила до фіналу команда м. Кролевець.

У фіналі шість команд-фіналістів долали онлайн дистанції «Крос-похід» та «Командна смуга перешкод». Команда туристів Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради Сумської області у складі Левітіна Олега та Саприки Марини здобули 4 місце на дистанції «Крос-похід», 6 місце на дистанції «Крос-похід» та посіли у фіналі 5 місце.

Вітаємо наших фіналістів! Сподіваємося на участь в очних змаганнях на гостинних берегах Південного Бугу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 3.

^Вгору