ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Новий туристський маршрут

23.06.2015

З 15 по 21 червня 2015 року 26 вихованців гуртків «Спортивний туризм», «Пішохідний туризм», «Спортивне орієнтування» фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівники Бацман Ж.Г., Троян Н.Г., Лапа Н.І.) здійснили пішохідний похід ІІІ ст. скл. територією Сумського та Лебединського районів. Учасниками походу прокладено нову нитку маршруту, що проходила через м. Суми – с. Червоне – с. Низи – с. Петренкове – с. Ворожба – с. Межиріч – с. Токарі-Беріжки – м. Лебедин.

Під час походу юні туристи та орієнтувальники продемонстрували свої знання та вміння долати природні перешкоди, орієнтуватися по карті, розпалювати вогнище, готувати їжу та ставити намети за будь-яких погодних умов.

Вихованці відвідали Низівську ГЕС, садибу Кондратьєвих у с. Нізи, де зупинявся П.І. Чайковський, 100 літню шовковицю в с. Межиріч, Шелехівське озеро, каталися на конях біля с. Патріотівка, скуштували мінеральну воду, що має лікувальні властивості, в санаторії «Токарі».

Учасники походу отримали заряд бадьорості та гарного настрою і бажають своїм одноліткам

«Бути сміливими та відважними!»,

«Не здаватися на півдорозі»,

«Витривалості та сміливості. Ходити в походи рідним краєм, бо лише в такий спосіб можна ознайомитися з її історичними та природними пам’ятками, що є справжніми перлинами Сумщини».

Усі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 6.

^Вгору