ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Новини з Кубку України серед юнаків з велосипедного туризму

17.05.2017

З 10 до 14 травня 2017 р. у с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбувся Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму. У змаганнях взяли участь 20 команд з 6 регіонів України: Вінницької, Волинської, Запорізької, Кіровоградської, Сумської, Харківської областей. Спортсмени змагалася у 3-х вікових групах на дистанціях «Велоралі», «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал» і «Крос».

Нашу область представляла команда вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівники Мараховський С.О., Мараховська З.А.). Наші велосипедисти змагалися у групі «старші юнаки», в якій було представлено 9 команд з різних областей України.

У загальному заліку команда ОЦПО та РТМ у складі Хурсенка Богдана, Хабленка Олексія, Пчолкіної Надії, Магзумової Олени, Морока Станіслава, Яценка Ярослава посіла 4 місце.

Бажаємо нашим велосипедистам впевненості та удачі під час Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму, що відбудеться 8–14 липня 2017 р.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору