ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП

12.01.2016

Змістовно провели зимові канікули вихованці гуртків соціально-реабілітаційного відділу. Разом з педагогами вони активно готувалися до новорічно-різдвяних свят: виготовляли сувеніри, новорічні композиції, декоративні прикраси, різдвяні чобітки, ялинкові прикраси, листівки. До цієї роботи долучилися і батьки вихованців. Результатом творчої співпраці стала виставка сувенірів і святково прикрашена актова зала Центру.

Для вихованців творчого об’єднання «Кіндер-клуб» відбувся святковий захід «Новорічний калейдоскоп». У святі взяло участь 120 вихованців, 200 батьків. Кожен учасник заходу був одягнений в красивий костюм, виготовлений разом з педагогами та батьками. Діти ніби опинилися в зимовій казці: залюбки гралися в сніжки, водили хороводи, співали пісень, розповідали вірші.

Для батьків вихованців «Кіндер-клубу» було проведено майстер-класи з декорування предметів у техніці декупаж. Кожний учасник майстерні зміг створити декоративний виріб за власним творчим задумом: санчата, ключниця, панно, тарель.

У кожному творчому об’єднанні відділу було проведено творчі майстерні та святкові заходи «Ангел Божий з неба лине…», «Новорічні фантазії», «Цілюще диво», «Новий рік на поріг», «Різдвяні мелодії душі» тощо.

Кожен з учасників святкового дійства зміг змістовно та весело провести час у колі однодумців, підбити підсумки 2015 року та зустріти Новий 2016 з надією на щастя і мир.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 7?

^Вгору