ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна акція волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок»

16.05.2022

Доброта починається з ніжного слова, щедрої усмішки, дружньої підтримки, маленької справи. З часом людина здатна творити великі справи, допомагати іншим.

Добрі вчинки приносять радість не лише тим, хто отримує допомогу , а й тим, хто їх робить. Саме про це розповідається у відео та фотоматеріалах учасників обласної акції волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок», що проходить у межах обласного соціально-освітнього проєкту «Кровна родина».

До участі в акції долучилися учні, вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти Шосткинської, Охтирської, Сумської, Тростянецької, Роменської, Ворожбянської, Глухівської, Кролевецької, Лебединської, Путивльської міських рад; Великописарівської, Краснопільської, Есманьської, Свеської селищних рад; Андріяшівської, Вільшанської, Новослобідської, Попівської, Коровинської та Чернеччинської сільських рад.

Добрі вчинки учнівської молоді Сумщини свідчать про важливість волонтерської, благодійної роботи особливо у воєнний час. Тож, долучайтеся, друзі, до лав патріотично мотивованої учнівської молоді. Разом ми – сила! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

З матеріалами учасників акції можна ознайомитися тут:

1. drive.google.com/file/d/1_JwtSUTSN3mfaazLNAbNa3_VVOXZgdM4/view?fbclid=IwAR2VwGok7rHHdY-Y-9LlhpcdbuEwRbdCU_Ng5h2J_o59SnbpV3ADhfA-vvI

2. www.youtube.com/watch?v=jt0CP4apCkA

3. www.youtube.com/watch?v=8SKwC0049Qc

4. www.youtube.com/watch?v=w33SutDaL2c

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 8.

^Вгору