ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна благодійна акція «Діти – дітям»

15.12.2022

Наближаються новорічно-різдвяні свята, на які ми всі з нетерпінням чекаємо. Дуже важливо в ці дні, зважаючи на сьогодення, зігріти теплотою щирого спілкування тих, хто потребує особливої уваги.

Продовжуючи традиції милосердя й доброчинності, традиційно комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю започатковує цьогорічну обласну благодійну акцію «Діти – дітям», що має на меті підтримку дітей-сиріт, дітей з особливими освітніми потребами, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вимушені були покинути свої домівки.

Акція стартує з 13 грудня 2022 року.

У межах акції організовано роботу «Майстерень Святого Миколая» з виготовлення новорічних прикрас, іграшок, листівок, картин, благодійні аукціони «Торбинка доброти»; діти готують онлайн привітання від вихованців гуртків і творчих об’єднань своїм ровесникам «Дітям – від щирих сердець».

Подарунки, виготовлені з теплом і добротою, обов’язково знайдуть своїх адресатів.

Не оминаймо увагою дітей, які живуть поруч з нами і потребують нашої підтримки.

До участі в акції запрошуються педагоги, вихованці, учні закладів позашкільної, загальної середньої освіти, батьківська громадськість представники соціально відповідального бізнесу, громадські організації.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 5.

^Вгору