ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОБЛАСНА ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНА ШКОЛА

17.05.2022

У онлайн форматі відбулася навчальна сесія для учнів обласної заочної фізико-математичної школи.

Учасники заходу отримали теоретичні та практичні знання з фізики, економіки, математики. З учнівською молоддю працювали наукові консультанти Сумського територіального відділення Малої академії наук України – провідні науковці Сумщини.

Сотнік Ірини Миколаївни, доктор економічних наук, професор кафедри економіки підприємництва та бізнес-адміністрування Сумського державного університету, провела лекцію-практикум з теми: «Олімпіада геніїв України: бізнес-плани проєктів шкільного підприємництва». Обговорили можливість участі школярів у вищезазначеному заході, ознайомилися з кращими учнівськими проектами, що представляли Сумщину на цьогорічній олімпіаді. Не оминули увагою й важливість шкільного підприємництва у відбудові економіки України.

Лекційне заняття «Фізика в онлайні» провів Нефедченко Василь Федорович, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Сумського державного університету. Зокрема Василь Федорович продемонстрував відеоряд експериментів і запропонував розв’язати логічні задачі.

Хворостіна Юрій Вячеславович, кандидат фізико-математичних наук, доцент, заступник декана фізико-математичного факультету Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, провів лекційне заняття з математики з теми: «Математичні фокуси і парадокси», що викликало жвавий інтерес учасників заходу.

Випускники обласної фізико-математичної школи, які успішно завершили навчальний курс отримають свідотства про позашкільну освіту.

Дякуємо за співпрацю усім учасникам обласної школи.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 7.

^Вгору