ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа флористики та фітодизайну

28.10.2014

З 24 по 26 жовтня 2014 року на базі еколого-натуралістичного відділу Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія для учнів обласної заочної школи флористики та фітодизайну.

У навчальній сесії взяли участь вихованці творчих учнівських об’єднань позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міст Охтирки, Тростянця, Сумського та Охтирського районів.

Під час занять діти ознайомилися з історією виникнення аранжування квітів, дізналися про сучасний стиль і напрями європейського та японського стилів аранжування квітів.

Цікавим було теоретично-практичне заняття «Створення топіарних композицій», під час якого юні флористи ознайомилися з основами топіарного мистецтва та вчилися виконувати декоративну стрижку самшиту.

Запам’ятається слухачам обласної школи флористики та фітодизайну екскурсія до зимового саду СНАУ, під час якої вони ознайомилися з колекцією оранжерейних та кімнатних рослин.

Свої практичні уміння і навички, творчий підхід до виконання завдань вихованці показали на практичних заняттях: оформлювали подарунки, виготовляли букети із цукерок та створювали квіткові композиції з осінніх квітів на оазисі.

Слухачі заочної школи отримали творче завдання для роботи в міжсесійний період.

Бажаємо юним флористам натхнення на подальшу роботу!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 7.

^Вгору