ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа флористики та фітодизайну

29.10.2013

З 25 по 27 жовтня 2013 року на базі еколого-натуралістичного відділу Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія для учнів обласної заочної школи флористики та фітодизайну.

У навчальній сесії взяли участь вихованці творчих об’єднань позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів м. Суми, Охтирки, Сумського та Тростянецького районів.

Під час проведення занять діти ознайомилися з історією виникнення аранжування квітів, сучасним стилем та напрямами європейського аранжування, японською школою аранжування квітів.

Під час майстер-класу «Створення топіарних композицій» вихованці школи ознайомилися з основами топіарного мистецтва, навчалися використовувати знання на практиці.

Практичні заняття «Бонсай. Правила догляду», «Створення квіткових композицій» сприяли розвитку практичних умінь і навичок у роботи.

Запам’ятається слухачам обласної школи флористики та фітодизайну екскурсія до СНАУ, під час якої вони ознайомилися з квітково-декоративними рослинами ландшафтного дизайну, дизайном інтер’єрів закладу. Майбутні флористи переглянули виставку картин художників-флористів клубу «Природа і фантазія» (керівник Л.М. Шаклеїна) в бібліотеці СНАУ.

Слухачі заочної школи отримали творче домашнє завдання, що забезпечить розвиток їхніх творчих здібностей засобами флористики.

Бажаємо юним флористам успіхів та натхнення!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 4?

^Вгору